RIJEKA - DINAMO Kontroverzni osječki sudac Damir Batinić sudit će derbi na Rujevici

Srijeda, 21. veljače 2018. 13:39 Napisao/la  SC
Sudac Damir Batinić
Sudac Damir Batinić Foto: Lario Tus

Damir Batinić sudit će derbi utakmicu između Rijeke i Dinama na Rujevici. Pomoćnici Batiniću na Rujevici bit će Borut i Igor Križarić iz Čakovca, Pataki iz Đakova te Conjar i Bel iz Osijeka. Nadgledat će ih Davor Ivić iz Siska i Alen Gerek iz Zaboka, a na ovoj će utakmici biti i časnici za sigurnost Dominić i Svilić

Nakon proteklog vikedna u kojima su pogreške suca Tihomira Pejina u Maksimiru bile glavna tema razgovora, a uz to i prestrogo dosuđen kazneni udarac protiv Rijeke u Osijeku suca Strukana, djelitelj pravde na Rujevici će biti još jedan kontroverzni sudac iz osječke baze.

Teško je zanemariti povezanost sa Željkom Širićem ili pak Antom Vučemilovićem, a uza sve to i Batinić je u prošlosti donosio odluke o kojima se raspravljalo, čak i u Saboru.

Prije godinu dana Batinić je izazvao burne reakcije širom Hrvatske nakon što je u Vinkovcima u 90. minuti Dinamu dosudio kazneni udarac protiv Cibalije za pobjedu 2:1, u trenutku dok su se modri još borili s Rijekom za prvo mjesto.

Batinića po dobrom ne pamte ni u Rijeci.

U listopadu ove sezone Rijeka je poražena od Istre 1961, koja je zabila iz jedinog udarca na gol, a Matjaž Kek je nakon susreta novinarima dobacio:

"Danas je slučajno sudio sudac iz Osijeka!"

Sve upućuje na to kako je pred nama još jedan kontroverzni nogometni vikend....

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.