Prva HNL: Hajduk opet nije pobijedio na Poljudu, Slaven Belupo osvojio bod

Nedjelja, 25. studenog 2018. 17:22 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmica 15. kola: Hajduk - Slaven Belupo 2:2.  U drugoj minuti nadoknade susreta gosti su tri puta bili u prilici da zatresu mrežu Blaževića

Prva HNL: Hajduk opet nije pobijedio na Poljudu, Slaven Belupo osvojio bod
Foto: www.hnkhajduk

 

Prva HNL - 15. kolo

HAJDUK – SLAVEN BELUPO 2:2

Gradski stadion Poljud. Bez gledatelja.

Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar)

Strijelci: 0:1 Mateus (31), 1:1 Said (44), 1:2 Bogojević (65), 2:2 Jairo (74)

Žuti kartoni: Jurić, Teklić (Hajduk), Međimorec, Šarlija, Doležal (Slaven Belupo)

HAJDUK: Blažević 5, Juranović 6, Ismajli 6,5, Lopez 5, (od.46 Mikulić 5), Fomitschow 5, Palaversa 5,5, Jurić 6, Caktaš 5 (od 73. Šego 6), Jairo 6,5, Said 6 (od. 59 Teklić 5), Ivanovski 5.

SLAVEN BELUPO: Filipović 7, Musa 5,5, Međimorac 5,5, Šarlija 6,5 (od 72. Nowak -), Bogojević 7, Vidović 6,5, Bačelić- Grgić 5 (od 57. Puclin 6), Delić 6, Gordana 6, Mateus 7 (od 76. Doležal- ), Jelić 6,5.

Hajduk još jednom ove sezone nije uspio pobijediti na Poljudu.

Naprotiv, domaćini na kraju moraju biti zadovljni neodlučenim ishodom nakon prilike Slavena Belupa u zadnjim trenucima utakmice.

Prvo pravo uzbuđenje dogodilo se u 25. minuti, kada je nakon sudara Lopeza i Jelića pred vratima Blaževića, sudac Vidulin pokazao na bijelu točku.

Domaćini su se bunili, pomoćnik Petrović sugerirao je Vidulinu da promijenili odluku što je on i uradio i umjesto kaznenog udarca dosudio prekršaj za bijele.

Nema sumnje dvojbena odluka!

Gosti su došli u vodstvo u 31. minuti, s desnog boka Bogojević je u klizećem startu ubacio loptu u kazneni prostor, Mateus je bio brži od Ismajlija i glavom na prvoj stativi skrenuo loptu koja je proška kroz noge Blaževiću i završila u mreži.

U samoj završnici bijeli su stigli do sretnog poravnanja, Musa i Međimorec su se spetljali, loptu je prihvatio Ivanovski pucao je sa desetak metara lopta je pogodila desnu stativu gola gostiju, odbila se do Saida koju je je iz blizine poslao u mrežu.

Said je čini se bio u nedozvoljenoj poziciji!

Gosti se nisu branili nakon što su primili gol, nastavili su napadačkom igrom.

Jelić je uposlio Bogojevića koji se lakoćom riješio Fomitschowa, ušao je u kazneni prostor, pucao je sa nekih petnaestak metara pogodio je lijevi donji kut nemoćnog Blaževića.

Domaćini su krenuli po poravnanje, što su uspjeli golom Jaira u 74. minuti.

Šego je iz blizine pucao glavom, Filipović je kratko loptu odbio točno na glavu Jaira, koji je iz blizine šalje u mrežu.

U drugoj minuti nadoknade susreta gosti su tri puta bili u prilici da zatresu mrežu Blaževića, no nisu u tome uspjeli.

Hajduk petu utakmicu za redom nije uspio pobijediti Slaven Belupo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.