OSIJEK NA NOGAMA Dinamo stiže večeras, PSV u četvrtak, Rijeka u ponedjeljak

Nedjelja, 30. srpnja 2017. 17:41 Napisao/la  SC

Osijek igra lijepo, hitro, poletno i brzo, s jasnom idejom i ne čudi me ovaj njegov rezultat u Eindhovenu, kaže trener Dinama Mario Cvitanović


Osijek i Dinamo igraju od 21 sat u Gradskom vrtu, derbi 3. kola igra se u jeku velike nogometne euforije u Osijeku.

Nakon povijesne pobjede protiv PSV-a u Eindhovenu, treneru Zoranu Zekiću jedino je važno vratiti igrače u normalu nakon velikog emotivnog pražnjenja.

Dinamo igra prvu jaču utakmice ove sezone, Osijek je prvo mjerilo trenutačnih mogućnosti zagrebačke momčadi koja nije oduševila u utakmici protiv norveškog Oddsa:

- Radujemo se utakmici, sigurno će biti dobra atmosfera. Očekujemo da anuliramo neke naše  lošije stvari, a potenciramo dobre. Kako će se Osijek postaviti ovisi o mom kolegi s kojim sam zajedno na akademiji polagao. Izuzetno cijenim Zekića i njegov rad te je na njemu da procijeni što napraviti. Osijek igra lijepo, hitro, poletno i brzo, s jasnom idejom i ne čudi me ovaj njegov rezultat u Eindhovenu. Međutim, mi trebamo gledati sebe i našu igru, naravno respektirajući njih i njihove rezultate. Igrači sigurno nisu apsolutno zadovoljni nakon Oddsa što je dobro. To znači da su željeli pobijediti uvjerljivije, dali su sve od sebe i toga su svjesni, rekao je trener Dinama Mario Cvitanović.

U Osijeku vlada nogometna ludnica. Nakon večerašnje utakmice protiv Dinama u četvrtak dolazi PSV-a, a u ponedjeljak dolazi Rijeka.

U ovom trenutku čelnici Osijeka razmišljaju o tome da će zbog gostovanja PSV-a nakon 17 godina biti prisiljen otvoriti veliku zapadnu tribinu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.