MILAN - RIJEKA Matjaž Kek: Ako ne vjeruješ da možeš parirati, možeš očekivati velike probleme

Ponedjeljak, 25. rujna 2017. 11:33 Napisao/la  SC

Mogli bismo gledati isto tako koliko mi imamo veći proračun od Slavena, pa završi 1:1, kaže Kek

Matjaž Kek
Matjaž Kek Foto: Lario Tus


Rijeka u četvrtak igra protiv Milana, utakmica protiv jednog od najuglednijih protvnika u povijesti riječkog kluba igra se na kultnom San Siru.

Milan je u nedjelju doživio drugi poraz u sezoni, Sampdoria je nadigrala novu momčad milanskog kluba koju su novi vlasnici platili oko 250 mil. eura.

Iznos od kojega nekoga tko igra po hrvatskim oranicama odmah zaboli glava:

- Nogomet se igra na terenu, idemo kod favorita skupine, a Serie A i HNL dva su različita svijeta. Ali ako ne budemo vjerovali, bili taktički organizirani, imat ćemo problema. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Austrije, oni ne praštaju, vodili su 3:0 nakon pola sata. Ako ne vjeruješ da i u takvoj utakmici možeš parirati, odigrati, staviti u probleme njihovu zadnju liniju, onda te mogu očekivati veliki problemi. Mogli bismo gledati isto tako koliko mi imamo veći proračun od Slavena, pa završi 1:1. Mi koji smo dolje na terenu moramo razmišljati kako kvalitetnom igrom parirati velikim momčadima. Rijeka je već igrala protiv takvih, a Milan spada u top 5 suparnika s kojima je Rijeka igrala. Nagovijestili smo da možemo kvalitetno i organizirano odigrati, ali Europa traži duel 1 na 1, ako ispadneš, stvara se višak, a to se takvom kvalitetom lako kažnjava. Veseli me da je ta utakmica pokrenula lavinu naših navijača koji će s nama u Milano, bit će to događaj koji će se pamtiti, rekao je trener Matjaž Kek za Radio Rijeku.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.