Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Skupina 5: Hrvatska - Turska 3:0. Hrvatske reprezentativke slavile protiv bezopasnih Turkinja, Martina Čop zamijenjena na poluvremenu.

Nedjelja, 29. studenog 2015. 19:32

Drago mi je da je Kvarner konačno slavio u Zaboku

Posebno mi se sviđa činjenica da sam ja bio u toj momčadi, kaže Marić.

Nedjelja, 29. studenog 2015. 18:39

Nisam za dovođenje bilo kakvih imena

Moj je dojam da bismo bili još bolje plasirani da smo imali dobar teren, kaže Flego

Nedjelja, 29. studenog 2015. 13:41

Utakmica koja bi mogla odrediti budućnost

Bilo je prisutno dosta nervoze zbog same važnosti susreta, kaže Aramis Naglić

Nemamo puno vremena za razmišljanje o prošlosti, već nas u subotu od 17 sati čeka nova teška utakmica protiv suparnika koji će sigurno na Rujevicu doći tražiti svoju priliku, kaže Ristovski.

Drago mi je da sam se vratio u momčad koju sam zatekao u dobrom stanju. Ostvarili smo ono što smo planirali u dosadašnjem dijelu sezone, kaže Asić

 Jako sam sretan zbog svog  debija u reprezentaciji. Međutim, još je uvijek rano pričati o eventualnom pozivu za mene u kontekstu Eura, kaže Močinić 

Jasno je da je danska liga jača od naše, ali isto tako mora se znati da ćemo i mi dati sve od sebe. U Odense ne idemo s bijelom zastavom, kaže Kristina Plahinek, Zametovo lijevo krilo.

Rezultat bi sigurno bio bolji po nas da se jedna utakmica odigrala ovdje u Rijeci. Tu bi uz pomoć naših navijača napravili dobru stvar, ja si sada neću davati oduška pa najavljivati prolaz dalje u Danskoj, kaže trenerica Zameta.

Da su s nama bili Kučan, Vidmar i Olivari sigurno bi dobili svoje minute i pokazali da se na njih također može računati. Najvažnije mi je bilo odmoriti Špralju, Štembergera i Marića, kaže trener Kvarnera 2010.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.