OSTVARILI NAJBOLJE VRIJEME

OI Hrvatski četverac na pariće u finalu

Srijeda, 01. kolovoza 2012. 11:59 Napisao/la  SC

Damir Martin, David Šain, Martin i Valent Sinković najbrži u oba polufinala

Hrvatska posada u sastavu Damir Martin, David Šain te Martin i Valent Sinković plasirala se u finale četveraca na pariće, uvjerljivo pobijedivši u svojoj polufinalnoj skupini. Hrvatski četverac pobjedu je odnio u vremenu 6:03.39 minuta, ostvarivši najbolje vrijeme u oba polufinala. Drugo vrijeme s dvije sekunde zaostatka osvojila je posada Australije, dok su treći bili domaćini.

Veliki hrvatski aduti za medalju u borbu za finale krenuli su u četvrtoj stazi pred 20 tisuća gledatelja. Nakon 500 metara Hrvatska je malo zaostajala za Rusima, koji su jako krenuli, prefosiravši se u prvoj polovici staze. Negdje nakon 1.000 metara hrvatska posada je preuzela vodstvo i do kraja ga samo povećala za novu potvrdu kvalitete i velikih očekivanja u finalu koje je na rasporedu u petak. Iz druge skupine u finale su se plasirale posade Njemačke, Estonije i Poljske. 

Fotogalerija Igor Kralj/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.