SP Hrvatski vaterpolisti u ponedjeljak prvu utakmicu igraju protiv Australije

Nedjelja, 04. veljače 2024. 21:41 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatski vaterpolisti u ponedjeljak (11.30, HTV2) protiv Australije igraju prvu utakmicu na SP-u, Ivica Tucak ovako je najavio utakmicu:

– Prvi nam je zadatak ovdje svakako osigurati Pariz, nastup na Olimpijskim igrama, a zatim odigrati onako da mi budemo zadovoljni prikazanim. Iskreno, volio bi da to bude na tragu onog kako smo odigrali u Dubrovniku i Zagrebu, što je bilo po mojoj, ali i po ocjeni puno ljudi iz vaterpola, gotovo pa odlično. Australci su promijenili momčad dosta u odnosu na ono što su bili ranije. Iskreno, mislim da više nemaju onu individualnu kvalitetu koju su imali prije. Počevši od Campbella, Youngera, Kayesa, sjajnih igrača koji su igrali veliku ulogu u reprezentaciji i svojim klubovima. Ovi sada to nemaju, međutim po onome što smo ih skautirali i na turniru na Sardiniji u prosincu, pa protiv nas u Fukuoki i još neke utakmice, nešto je ostalo. Fizički su jaki, plivački spremni i ako nas stave u svoj ritam igre, onda se lako ulazi s njima u problem. Ja ih maksimalno ozbiljno shvaćam, po načinu igre, po ulasku drugog centra. Tu će nas sigurno pokušati poremetiti. Ozbiljna utakmica u kojoj mi moramo biti na maksimumu ukoliko je želimo, a jasno da želimo, pobijediti, rekao je Tucak za HVS.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.