Ivica Tucak: Ne pamtim kada je Grčku netko ovako razbio

Petak, 12. siječnja 2024. 20:12 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odigrala je najbolju utakmicu na prvenstvu u četvrtfinalu protiv Grčke:

- Mislim da smo odigrali briljantnu utakmicu u svakom pogledu. Igramo odličan turnir, ako ne računamo dvije minute protiv Crne Gore. Ovo je tko zna koje polufinale u nizu. Sada se valja odmoriti, čeka nas vrlo dobra Mađarska. Čestitke igračima, kolegama, mislim da smo vrhunska ekipa. Nakon Crne Gore tri dana smo vodili razgovore u kojima smo vratili vjeru igračima. Te dvije minute ne mogu pokvariti sve što smo do sada napravili. Ne pamtim kada je Grčku netko ovako razbio. Sada se moramo pripremiti dobro za Mađarsku, izanalizirati ih, ali ja vjerujem da imamo snagu da ih dobijemo, kazao je izbornik Ivica Tucak.

- Nekad se situacije poklope na jedan, nekad na drugi način, to je sport. U Dubrovniku je falilo malo odlučnosti, međutim to je život. Vjerujem da možemo još bolje i to će nam trebati za ove dvije utakmice. Ponosan sam na sve što radim sa svojim dečkima, idemo ovdje ostvariti ono što želimo, poručio je Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.