PS 2023: Hrvatski vaterpolisti odradili protiv Argentine jači trening uoči Mađarske

Ponedjeljak, 17. srpnja 2023. 10:20 Napisao/la  SC

U 2. kolu u skupini Hrvatska u srijedu, 19. srpnja, igra protiv Mađarske od 5 sati ujutro po hrvatskom vremenu

Hrvatski navijači u Japanu
Hrvatski navijači u Japanu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija očekivano je protiv Argentine odradila jači trening pred utakmicu protiv Mađarske u srijedu.

Počeli su hrvatski vaterpolisti Svjetsko prvenstvo uvjerljivom pobjedom (25:5/8:2, 4:1, 7:0, 5:2) protiv u vaterpolskom svijetu egzotične reprezentacije, utakmica je dobro došla za raspucavanje u opuštenom ritmu.

- Mislim da me nećete pogrešno shvatiti ako kažem da nakon ove utakmice ne treba posebno trošiti previše riječi. Točno je onako bilo kako sam očekivao, ali me veseli što su dečki odigrali angažirano i onako kako sam želio i na što sam jedino upozoravao za ovu utakmicu. Argentina je za zaborav. Ono što sam htio, određene taktičke zamisli, akcije, točno smo to i ostvarili protiv Argentinaca. To je sve. Sad idemo dalje, sad kreće pravo prvenstvo za nasm kazao je izbornik Ivica Tucak.

U 2. kolu u skupini Hrvatska u srijedu, 19. srpnja, igra protiv Mađarske od 5 sati ujutro po hrvatskom vremenu.

Pobjednik će izvjesno osvojiti prvo mjestu u skupini s Argentinom i Japanom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.