Primorje FB - Jug CO: Caputi i Stavridis na Kantridi, strani suci sude majstoricu za prvaka

Petak, 22. svibnja 2015. 17:03 Napisao/la  SC

Caputi i Stavridis sudili su Jugovo zadnje europsko finale


Massimiliano Caputi iz Italije i George Stavridis iz Grčke sude na Kantridi petu utakmicu doigravanja za prvaka Hrvatske. Hrvatski vaterpolski savez, povjerenstvo za natjecanje, delegirao je svjetski priznate suce za majstoricu između Primorja EB i Jug CO, koja se igra se u subotu od 18.40 sati, uz izravan prijenos na drugom programu Hrvatske televizije.

Talijanski suci godinama sude u doigravanju za prvaka Hrvatske, prvi put završnicu sudi grčki sudac. Zanimljivo, Caputi i Stavridis sudili su Jugovo zadnje europsko finale. Bilo je to 2013. godine u Beogradu. Jug je ostao praznih ruku, Crvena zvezda se okitila naslovom prvaka Europe!

U petoj utakmici finala, posljednjoj, u ulozi opunomoćenika HVS-a bit će Robert Jambrović, a opet će ulogu supervizora obnašati Mlađan Prvan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.