FINAL SIX BARCELONA Predrag Sloboda u društvu Ivice Tucka i Ratka Rudića gledao susret Juga i Egera

Četvrtak, 28. svibnja 2015. 19:53 Napisao/la  Patrik Mršnik izvještava iz Barcelone

Tucak u Barceloni ima gotovo čitavu reprezentaciju, a Rudić se došao još jednom uivjeriti u snagu naturaliziranog Brazilca Felipea Perronea u kapici Barcelonete. 

Četvrtfinalni ogled između dubrovačkog Juga i mađarskog Egera prvoga dana nadmetanja nije propustila pogledati cijela delegacija Primorja. To su nakon popodnevnog treninga učinili igrači i stručni stožer, a na utakmici je bio i predsjednik kluba Predrag Sloboda. 

Susret je pogledao u društvu sadašnjeg i bivšeg izbornika hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivice Tucka i Ratka Rudića. Tucak u Barceloni ima gotovo čitavu reprezentaciju, a Rudić se došao još jednom uvjeriti u snagu naturaliziranog Brazilca Felipea Perronea u kapici Barcelonete. 

Izbornike Hrvatske i Brazila krajem lipnja u talijanskom Bergamu očekuje završni turnir Svjetske lige.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.