FINAL SIX BARCELONA Paulo Obradović: Primorje je favorit, ali opravdat ćemo ime kluba za koji igramo

Četvrtak, 28. svibnja 2015. 20:09 Napisao/la  Patrik Mršnik izvještava iz Barcelone

 Nadam se da ćemo se uspjeti odmoriti. Primorje je u tom segmentu u maloj prednosti budući da se direktno plasiralo u polufinale. Međutim, nismo bez šanse, kaže Andre Bušlje.

Primorje i Jug susrest će se jedanaesti puta ove natjecateljske sezone. Sasvim sigurno bit će to i posljednji put i to u okviru polufinala završnog turnira Lige prvaka u Barceloni. Postalo je to jasno nakon što su Dubrovčani s 10:8 pobijedili mađarskog Egera u susretu u kojem su uz kraće prekide pokazali dominaciju i podsjetili na dobra ovosezonska izdanja u Ligi prvaka. Nije protiv Mađara bilo jednostavno, no pobjeda je izvojevana dobrom igrom koja bi u petak od 18 sati ponovno mogla predstavljati problem Primorjašima.

Jugaši su svjesni da vremena za slavlje nema dovoljno, no dojmovi poslje utakmice umnogome su govorili da je igračima Vjeke Kobeščaka pao ogroman kamen s leđa.

- Prije svega želim čestitati cijeloj mojoj momčadi. Dobro smo igrali od samog starta. Nadam se da ćemo se uspjeti odmoriti. Primorje je u tom segmentu u maloj prednosti budući da se direktno plasiralo u polufinale. Međutim, nismo bez šanse, riječi su Andra Bušlje.

Uvijek raspoloženi Paulo Obradović radosno se obratio tročlanoj riječkoj novinarskoj ekipi (Sportske novosti, Radio Rijeka, SportCom). Bivši igrač Primorja u petak će ponovno odmjeriti snage s momcima Ivana Asića. Trebalo je dobiti Eger, no, kako veli Obradović, bilo je zasluženo.

- Odmah smo nametnuli smo svoj ritam i na kraju smo zasluženo pobijedili. Htjeli smo isprati gorak okus koji je ostao nakon poraza na Kantridi. Nije grijeh izgubiti, ali u petoj utakmici finala PH nismo imali igru. Sada nas čeka novi ogled s Primorjem, ne znam više koji po redu ove sezone. Riječani su možda favoriti, ali dat ćemo sve od sebe da mi budemo ti koji će slaviti, da opravdamo ime kluba za koji igramo. Bit će to otvoreni i borbeni susret, kaže Obradović.

Opet Primorje i Jug, ovoga puta za nastup u europskom finalu. Za jedne i za drzuge to je finale prije finala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.