FINAL SIX BARCELONA Vaterpolisti Primorja trenirali na sunčanoj strani Picornella

Četvrtak, 28. svibnja 2015. 12:25 Napisao/la  Patrik Mršnik izvještava iz Barcelone

Riječke snage su između dvije dionice rasplivavanja uvježbavale akcija igrom obana - napad. U zdravstvenom biltenu nema nikoga, svi su igrači zdravi i spremni za nastup u polufinalu u petak

Primorjaši su u četvrtak prije podne uskočili u vodu bazena Bernata Picornella. Sunčana strana bazena bila je namijenjena igračima Ivana Asića dok su na drugoj polovici radili igrači talijanskog giganta Pro Recca. Te se dvije momčadi večeras neće kupati u službenom tonu nego će prije zagrijavanja četvrtfinalista, od 15.30, imati još jedan termin za trening.

Riječke snage su između dvije dionice rasplivavanja uvježbavale akcija igrom obana - napad. U zdravstvenom biltenu nema nikoga, svi su igrači zdravi i spremni za nastup u polufinalu u petak.

Na snazi je tako maksimalna fokusiranost kao temelj za dva vrhunska nastupa u dva posljednja tjedna klupske sezone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.