Novak Đoković i Roger Federer u finalu Wimbledona, sjajni Andy Murray pridonio vrhunskom tenisu

Petak, 10. srpnja 2015. 19:54 Napisao/la  SC

U nedjelju repriza prošlogodišnjeg finala u kojem je Đoković slavio nakon pet setova


Novak Đoković i Roger Federer igraju u finalu ovogodišnjeg Wimbledona. Federer je odigrao jedan od najboljih mečeva u posljednjih nekoliko godina, Britanac Andy Murray stalno se spašavao, da bi ga Švicarac slomio kod 6:5 u prvom setu, 6:5 u drugom i 5:4 u trećem setu.

Novak Đoković plasirao se u finale nakon dva sata i dvadeset minuta borbe, u polufinalu sa 7-6 (2), 6-4, 6-4 pobijedio je Francuza Richarda Gasqueta. Đoković se plasirao u četvrto finale Wimbledona i 17. Gram Slam finale karijere.

U nedjelju će Švicarac imati priliku osvojiti rekordni osmi naslov u Wimbledonu i svoj 18. Grand Slam naslov. Ujedno će to biti repriza prošlogodišnjeg finala u kojem je Đoković slavio nakon pet setova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.