Novak Đoković gledao finale u Umagu, Kolinda Grabar Kitarović objavila zajedničku fotku

Nedjelja, 26. srpnja 2015. 23:32 Napisao/la  SC

Sportski pozdrav iz Umaga, napisala je Kolinda na Facebooku uz fotografiju s Đokovićem 

Novak Đoković boravio je nedjelju u Umagu, gdje dolazi na odmor. Đoković je gledao finale 26. ATP-a između Austrijanca Dominica Thiema i Portugalca Joaoa Souse, susreo s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

- Sportski pozdrav iz Umaga, napisala je Kolinda na Facebooku uz fotografiju s Đokovićem

Đoković je u Umagu rado viđen gost, rekao je da će na umaškom turniru sigurno zaigrati prije nego okonča karijeru. U Umag je stigao nakon obilaska Dubrovnika i odmora u Crnoj Gori, gdje je boravio nakon osvajanja Wimbledona.

- Želio sam doći u Umag jer ovaj turnir u mom srcu ima posebno mjesto. Prvi put ovdje san nastupio još 2006. godine i danas me hvata nostalgija. Došao sam vidjeti i neke drage ljude zbog kojih sam se ovdje uvijek osjećao kao kod kuće. Došao sam se na neki način i zahvaliti na svim lijepim danima koje sam proveo u Umagu, izjavio je Đoković za HTV.

Đoković je 2006. godine igrao finale Umaga i predao meč Wawrinki zbog iscrpljenosti.

Inače, ove godine Umag je osvojio Dominic Thiem, koji je Portugalca Joaoa Souse pobijedio 6:4, 6:1. Pobjednički pokal uručila je Kolinda Grabar Kitarović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.