Ivan Ljubičić postao novi trener Rogera Federera, Švicarac potvrdio suradnju

Srijeda, 09. prosinca 2015. 09:39 Napisao/la  SC

 Severin Luthi ostat će i dalje moj trener, a pridružit će mu se Ivan Ljubičić, napisao je Federer


Ivan Ljubičić novi je trener Rogera Federera! Švicarac je otkazao suradnju treneru Stefanu Edbergu kojega će zamijeniti Ivan Ljubičić!

– Stefan Edberg bio mi je idol u djetinjstvu i kad smo se dogovorili o suradnji, ispunio mi se san. Želio bih mu se zahvaliti za dvije vrlo uspješne godine, jer plan je bio da će ostati sa mnom samo tijekom 2014., a ponudio je ostati još i ovu, što iznimno cijenim. Mnogo me naučio. Severin Luthi ostat će i dalje moj trener, a pridružit će mu se Ivan Ljubičić. Također, moj fizioterapeut Daniel Troxler i moj kondicijski trener Pierre Paganini ostat će i dalje sa mnom u timu, objavio je na svom Facebook profilu Federer.

Ivan Ljubičić nedavno je raskinuo suradnju s kanadskim tenisačem Milošom Raonićem, s kojim je radio od 2013. godine. Suradnja s Federerom veliki je iskorak u trenerskoj karijeri bivšega hrvatskog tenisača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.