ATP Umag: Borna Čorić zaustavljen u četvrtfinalu od Španjolca Roberta Bautiste Aguta

Petak, 24. srpnja 2015. 23:35 Napisao/la  SC

ATP Umag - četvrtfinale: Borna Čorić (Hrv) - Roberto Bautista Agut (Špa) 3:6, 3:6

Hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u Umagu od Španjolca Roberta Bautiste sa 3:6, 3:6 nakon sat i 40 minuta igre.

Bautista je prvi došao do prednosti osvojenog servisa, i to kod vodstva 4:3, pa je servirao za set. No, Borna Ćorić mogao je vratiti izubljeni servis, imao je tri lopte za break, ali je prvi set ipak pripao Španjolcu.

U drugom setu vidno iscrpljeni Borna Ćorić je zatražio medicinsku pomoć, ali to mu nije pomoglo. Kod 3:3 Bautista je napravio break i potom je rutinski zaključio meč.

Bautista će u polufinalu igrati protiv Portugalca Joaoa Souse, koji je pobijedio finalista Umaga otprije dvije godine Talijana Fabija Fogninija sa 6:2, 3:6, 7:6 (6) u meču koji je trajao nešto više od dva sata.

ATP Umag - četvrtfinale: Borna Čorić (Hrv) - Roberto Bautista Agut (Špa) 3:6, 3:6

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.