ATP: Ivo Karlović pobijedio Novaka Đokovića u četvrtfinalu turnira u Dohi

Četvrtak, 08. siječnja 2015. 20:05 Napisao/la  SC

Doha, 1/4: Ivo Karlović - Novak Đoković 6:7, 7:6, 6:4

Ivo Karlović je pobijedio prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića u četvrtfinalu ATP-a u Dohi sa 6:7, 7:6, 6:4. Karlović je sjajno odigrao treći set. U dva gema je izborio tri break-lopte, a do odlučujućeg breaka stigao je spektakularnom forhend paralelom. U sljedećem gemu je Đoković stigao do 40-40, ali se Karlović izvukao bombama iz servisa, a posebno impresivan je bio posljednji gem meča kojeg je dobio bez izgubljenog poena.

Nervozni Đoković je bacao rekete po terenu, urlao, svađao se s navijačima, a koliko je senzacionalan bio Karlović dovoljno govori to što je srpski tenisač meč završio bez ijedne prilike za break. Karlović je s 35 godina postao najstariji tenisač u posljednjih 40 godina, koji je pobijedio svjetski broj 1. Karlović je treći put pobijedio u četvrtom meču protiv Đokovića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.