Veselin Vujović svojim igračima: Znate li tko je bio četvrti u Riju? Ne znate? Nitko ne pamti četvrtog!

Nedjelja, 29. siječnja 2017. 09:17 Napisao/la  SC

Vujovićev motivacijski govor u zadnjem time-outu postao je video-hit

Veselin Vujović potpisuje najveći uspjeh slovenskog rukometa, postao je prvi izbornik koji je osvojio medalju na jednom velikom natjecanju. I to kako...

Hrvatska se 45 minuta doslovno poigravala sa Slovenijom, Vujović je u tim trenucima izgledao potpuno bespomoćno.

- Ne znam kako smo pobijedili. Vjerojatno je stvar umora, Hrvatska nije imala snage za posljednjih deset minuta. U prvom dijelu igrali su odličnu obranu, dok se mi nismo vidjeli na parketu. Nismo im mogli ništa, no sve se okrenulo. Presretan sam, ovo je za mene san. Osvojili smo prvu slovensku medalju. Razumijem kolegu Babića i njegove igrače, nisu imali ni 24 sata odmora nakon teške utakmice u polufinalu, kazao je Vujović.

Vujovićev motivacijski govor u zadnjem time-outu postao je video-hit. Kada se činilo da je Slovenija izgubila tlo pod nogama, Vujović je posegnuo za retorikom koja ulazi u povijest slovenskog rukometa:
 
- Znate li tko je bio četvrti u Riju? Ne znate? Nitko ne pamti čevrtog! Sad morate da izginete, zadnjih 10 minuta dajte sve u životu, kao da je kraj svijeta, rekao je bivši trener Zagreba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.