Ingra otvara vrata Arene Zagreb, pritisak na Grad Zagreb i Vladu polučio rezultate

Četvrtak, 11. siječnja 2018. 09:26 Napisao/la  SC
Ingra otvara vrata Arene Zagreb, pritisak na Grad Zagreb i Vladu polučio rezultate

Ingra je poslala priopćenje kojim potvrđuje da pritisak na dužnike neće imati pogubne posljedice, Europsko rukometno prvenstvo igrat će se u Areni Zagreb bez obzira što Vlada RH i Grad Zagreb nisu podmirili dugovanja.

Predsjednik uprave Ingre Igor Oppenheim najviše proziva zagrebački Holding iako gradonačelnik Milan Bandić tvrdi da je sve podmireno:

– Bandić ne govori istinu i to ću dokazati dokumentima koje objavljujemo. Oni sedam godina nisu uplatili 17,5 milijuna kuna na račun depozita, što su po zakonu morali. Gledali smo im kroz prste, bili susretljivi, ali više nećemo. Želimo jednom zasvagda riješiti situaciju, a ne kao dosad, da kad Grad i Vlada nemaju novac, oni ne plate ili traže odgode. Pa u kojoj zemlji postoji situacija da Vlada i glavni grad ne ispunjavaju svoje obveze po potpisanom ugovoru, kaže Oppenheim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.