Igor Vori rekao zbogom, olimpijski pobjednik i svjetski prvak otišao nakon poraza

Četvrtak, 25. siječnja 2018. 14:33 Napisao/la  SC
Igor Vori
Igor Vori

Igor Vori (37) oprostio se od dresa reprezentacije u emotivnom nastupu tijekom konferencije za novinare dan nakon poraza od Francuske:

- Jučer sam se svima zahvalio. Nakon 15 godina igranja smatram kako je vrijeme da mladi igrači preuzmu stvari u svoje ruke. Bit ću im od pomoći u bilo kojem trenutku i bilo kojem smislu. Siguran sam da će se hrvatski rukomet podizati. Svima želim svu sreću. Ne znam hoću li u petak igrati protiv Češke, to morate pitati izbornika. Utakmica s Češkom ništa ne donosi. Nema vezu s vezom, ali bitno je da s pobjedom otiđemo s turnira. Teško je, ali želimo pobijediti za naše zadovoljstvo, kazao je Vori.

Vori odlazi s olimpijskim zlatom i broncom, svjetskim zlatom, broncom i dvostrukim srebrom te dva europska srebra i broncom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.