Dani Olmo: Čestitam Hrvatskoj na ulasku u finale, ali i mi ćemo biti tamo!

Petak, 16. lipnja 2023. 09:24 Napisao/la  SC

Razgovarao sam i s Lovrom, sigurno ću još s nekim razgovarati. Možda bude i malo zezanja, rekao je Olmo na gotovo savršenom hrvatskom jeziku

Dani Olmo
Dani Olmo

Ako netko u španjolskim redovima poznaje Hrvatsku onda je to Dani Olmo, nekadašnji prvotimac Dinama, a danas jedan od stožernih igrača Red Bull Leipziga zbog ozljede je propustio dvoboj protiv Italije, ali za nedjeljni finale u Rotterdamu bi trebao biti spreman.

- Sretni smo i zadovoljni što smo u finalu. Dobro smo igrali, rekao je Olmo za NOVU TV pa odmah pohvalio i igru hrvatskih nogometaša u prvom polufinalu, pobjeda protiv Nizozemske u sjajnoj atmosferi u Rotterdamu niti njega nije ostavila ravnodušnim.

- Ooo, Hrvatska je igrala jako dobro. Gledatelji su uživali u tom nogometu, čestitam im što su ušli u finale, ali i mi ćemo biti tamo. Neka pobjedi bolji, dodao je Olmo na tečnom hrvatskom jeziku.

Usavršavao ga je u društvu nekih sadašnjih vedeta vatrenih.

- Čuo sam se s Joškom, ali njega nema. Razgovarao sam i s Lovrom, sigurno ću još s nekim razgovarati. Možda bude i malo zezanja, vidjet ćemo. Vjerujem da ću biti spreman za utakmicu protiv Hrvatske, jedva čekam dvoboj, bit će pravi užitak igrati pred hrvatskim navijačima, koji su jedni od najboljih na svijetu, zaključio je Olmo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.