Mikkel Hansen opet trenira, jedan od najboljih svih vremena vraća se rukometu

Četvrtak, 20. srpnja 2023. 11:34 Napisao/la  SC
Mikkel Hansen
Mikkel Hansen

Mikkel Hansen vraća se rukometu!

Jedan je od najboljih rukometaša svih vremena u veljači je iznenadio objavom da završava karijeru zbog prevelikog stresa i depresije!

Čini se da su psihološki problemi postali prošlost, kada je opet počeo trenirati s momčadi Aalborga:

- Mikkel je ušao u puni trenažni proces, polako ulazi u formu, očekujemo da će jako brzo biti sto posto spreman, rekao je direktor Aalborga Jan Larsen.

- Prošao sam kroz psihički težak period u životu, srećom, imam fantastičnu podršku porodice, prijatelja, stručnjaka i poslodavca. Sada opet imam potrebnu energiju i mogu se fokusirati na povratak sportu koji volim, rekao je Hansen.

Hansen je igrao za GOG Handbold, Barcelonu, AG Kobenhavn, PSG i Aalborg, jedan je od najtrofejnijih rukometaša svih vremena.

Osvojio je zlato i srebro na olimpijskim igrama, tri zlatne i dvije srebrne medalje na svjetskim prvenstvima, zlato, srebro i broncu na europskim prvenstvima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.