Jovanović: Mateši i Vrdoljaku jedini je cilj osobna promocija, HOO nema odgovore

Utorak, 05. studenog 2013. 00:09 Napisao/la  SC

Ako će ove godine gubitak SPTV-e iznositi 54 milijuna kuna, pitam se što bi bilo da su ti novci uloženi u sport, kaže Jovanović

Željko Jovanović reagirao je na izjave predsjednika HOO-a Zlatka Mateše nakon sjednice Vijeća HOO-a.

- Za Matešu i Vrdoljaka sport i sportaši su uvijek bili na zadnjem mjestu, a osobna im je promocija bila jedini cilj. Svi odgovori i napadi na mene koji dolaze iz HOO-a pokazuju da oni nemaju odgovore. Priznali su da su se greške dogodile i da će ih ispraviti i zato je nalaz koje smo uputili Saboru negativan. Stoga mi tražimo odgovore, da se novac troši transparentno i da novac koji Ministarstvo izdvaja iz sredstava Hrvatske lutrije ide do posljednjeg korisnika, sportaša i sportskih saveza. Mateša, Čop i Vrdoljak su nebitni, mi govorimo o hrvatskom sportu koji je zbog neuspješnog poslovanja Sportske televizije ugrožen. Ako će ove godine gubitak iznositi 54 milijuna kuna, pitam se što bi bilo da su ti novci uloženi u sport, čime pokazujemo da nam je jedina briga hrvatski sport i sportaši, a ne krpanje rupa neuspjelih projekata, rekao je Jovanović dodavši kako je Sportska televizija osobni projekt Zlatka Mateše s kojim sebi želi osigurati mjesto u Međunarodnom olimpijskom odboru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.