U Argentini nestašica sličica nogometaša, Leo Messi vrijedi i do 300 eura

Subota, 08. listopada 2022. 15:01 Napisao/la  SC
Lionel Messi
Lionel Messi

Argentinska vlada morala je posredovati između tamošnjih kioska i kompanije za proizvodnju sličica Panini jer je među stanovnicima te južnoameričke zemlje izbilo nezadovoljstvo zbog malog broja primjeraka, napose najveće zvijezde Lionela Messija.

Talijanska kompanija Panini izbacila je na tržište album i sličice nogometaša uoči Svjetskog prvenstva koje za dva mjeseca počinje u Katru.

Argentinci satima čekaju u redovima pred kioscima kako bi kupili paketiće sa sličicama igrača te se žale da ih nema dovoljno, dok istovremeno cijena na “crnom tržištu” probija rekord.

 Sličica na kojoj je kapetan argentiske reprezentacije Messi izuzetno je rijetka pa ju je netko ponudio na internetu po cijeni od oko 300 eura, izvijestile su novine El Pais.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.