Srpski trener na klupi Gane optužio igrače za crnu magiju

Petak, 24. veljače 2012. 23:55 Napisao  Marko Babić

Moramo svi skupa raditi na tome da promijenimo mentalitet igrača spram upotrebe crne magije da se međusobno unište, rekao je Goran Stevanović

Goran Stevanović, izbornik Gane, optužio je igrače da su u rješavanju međusobnih sukoba u svlačionicu koristili crnu magiju?! Gana je na Afričkom kupu nacija ispala u polufinalu od Zambije koja je na kraju postala prvak.

- Moramo svi skupa raditi na tome da promijenimo mentalitet igrača spram upotrebe crne magije da se međusobno unište. Moramo uvesti disciplinu i poštovanje - izjavio je Stevanović prema izvorima koje je citirao BBC-ja.

- Nakon poraza od Zambije pojavile su se optužbe među igračima. Naučio sam veliku lekciju od afričkom nogometu - ustvrdio je Stevanović.

Nakon što je ova priča procurila u javnost pitanje je da li će Stevanović dobiti novi ugovor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.