PRONAŠAO KLUB

Slaven Bilić trener Beijing Guoana

Srijeda, 06. siječnja 2021. 09:10 Napisao/la  TB

Bivši  izbornik potpisao dvogodišnji ugovor

Slaven Bilić
Slaven Bilić Foto: Beijing Guoan Twitter

Slaven Bilić novi je trener kineskog prvoligaša Beijing Guoan.

Hrvatski stručnjak potpisao je dvogodišnji ugovor i naslijedio Brunu Genesija kojem se klub zahvalio na suradnji putem svojih službenih kanala.

Bilić je nedavno dobio otkaz na klupi West Bromwich Albiona, no nije dugo čekao na novi posao.

Tako će Bilić  biti još jedan hajdukovac koji će trenerski kruh zarađivati u Kini, prije nekoliko dana Ivan Leko preuzeo je vođenje  kluba Shanghai SIPG.

Nije objavljeno koliko će Bilić zarađivati u svom novom klubu, ali se zna da niti jedan strani nogometaš neće moći zarađivati više od tri milijuna eura po sezoni budući da su Kinezi od ove godine uveli "salary cap" kako bi podigli kvalitetu domaćeg nogometa.

Inače, Slaven Bilić u dosadašnjoj je trenerskoj karijeri vodio Hajduk, mladu reprezenentaciju, seniorsku reprezentaciju, moskovski Lokomotiv, Al.Ittihad, Bešiktaš, West Ham i Wet Bromwich Albion.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.