Sergej Barbarez već je postao novi izbornik BiH ako se pitaju igrači

Utorak, 22. prosinca 2020. 01:28 Napisao/la  SC
Sergej Barbarez
Sergej Barbarez

Sergej Barbarez novi je izbornik BiH ako je suditi prema željama većine reprezentativaca.

Čelnici bh-saveza obavili su razgovore sa Sergejom Barbarezom, Sergejom Jakirovićem, Husrefom Musemićem, Amarom Osimom i Ivalyom Petevim.

Reakcije najboljih bh-igrača su jedinstvene, nekoliko njih (Pjanić, Begović...) nisu se ustručavali na društvenim mrežama objaviti koga podržavaju.

- Posljednjih dana mnogo se pisalo i govorilo o mom eventualnom angažmanu u reprezentaciji. Istina je da sam obavio razgovore sa NFSBIH, odnosno predstavio svoju plan i viziju budućeg izgleda A reprezentacije BiH, ali i generalnog razvoja i napretka našeg nogometa. Razgovori su bili korektni i konkretni, i vjerujem da mogu pomoći reprezentaciju da se vrati pozitivna atmosfera i krene prema nekom boljem vremenu. Hvala vam na velikom broju poruka i poziva podrške, koja ustvari nikad nije bila upitna i koja nas je uvijek vezala i davala ogromnu snagu, poručio je Barbarez.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.