RONALDINHO U zatvoru sam bio okružen ljubaznošću

Ponedjeljak, 27. travnja 2020. 15:14 Napisao/la  SC
Ronaldinho
Ronaldinho

Ronaldinho je progovorio za medije prvi put otkada je završio u paragvajskom zatvoru iz kojega je nakon mjesec dana izašao uz jamčevinu od 1,5 mil. eura.

- Nikada nisam zamišljao da bi mi se moglo dogoditi nešto ovakvo. Bio je to vrlo težak udarac. Došao sam u Paragvaj pokrenuti internetski kasino i prezentirati knjigu, sve prema ugovorima koje moj brat dogovara. Apsolutno smo bili iznenađeni kada smo saznali da dokumenti koje smo imali nisu legalni. Od tog trenutka naša je namjera uvijek bila surađivati ​​sa sudom na rasvjetljivanju činjenica, kazao je Ronaldinho koji se nalazi u kućnom pritvoru u luksuznom hotelu u Asuncionu.

- Uvijek imam vjeru u bolje. Uvijek se molim da stvari krenu dobro i nadam se da će sve ovo brzo biti gotovo. Cijeli život sam se trudio dostići najvišu profesionalnu razinu, donijeti radost ljudima u mom nogometu. U zatvoru sam bio okružen ljubaznošću: igrajući nogomet, dijeleći autograme, fotografije ... To je dio mog života. Nisam imao razloga prestati to raditi s ljudima koji proživljavaju teške trenutke poput mene, rekao je Ronaldinho.