Razvan Lucescu hrabri sebe i druge uoči utakmice protiv Dinama

Srijeda, 13. ožujka 2024. 14:15 Napisao/la  SC
Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Razvan Lucescu vjeruje u prolaz PAOK-a, trener grčkog kluba ovako je najavio uzvratnu utakmicu protiv Dinama:

- Ovo je mislim, treći put u našoj povijesti da možemo doći do četvrtfinala. Bit će novih igrača u sastavu, moramo naći motivaciju i inspiraciju. U težoj smo situaciji nego uoči utakmice u Zagrebu, ali u nogometu smo vidjeli i mnogo težih situacija u kojima se dogodio preokret. Imamo volju, vjerujem i znanje i kvalitetu. Previše je negativnih vijesti i atmosfere, ali igrači se moraju nositi s time. Moraju pokazati karakter, pokazati svoju kvalitetu. Momčad mora reagirati, zaboraviti na negativnosti. Imamo priliku proći u četvrtfinale. Fizički nemamo nikakvih problema, međutim mentalno smo se potrošili. Analizirao sam naše zadnje utakmice, nije bilo intenziteta, niti volje za rizikom. Igrali smo u zoni konfora i izgubili smo. Nismo odigrali dobro i činili smo nepotrebne greške. Ispred nas je još jedna utakmica prije pauze. Vjerujem kako će se nakon pauze neke stvari promijeniti, donijet će nam svježinu fizički i mentalno, kaže trener PAOK-a, koji u zadnjem razdoblju igra slabije:

- Ne radi se o kvaliteti. Ova momčad je dala sto posto, igrali smo fantastično, teško je igrati tako dobro i imati dobre rezultate, ako nemaš kvalitete. Za vas je ovo čudno, ali za sve ekipe je normalno imati dobre i loše trenutke. Stvar je kako ćemo reagirati na manje dobre periode. Situacija nije lagana, ali igračima sa rekao da moraju shvatiti da se ne borimo za ostanak, već za trofeje, poručio je Lucescu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.