POVRATAK PORAZIMA

Leo Messi doživio novo razočaranje

Petak, 22. ožujka 2019. 23:56 Napisao/la  SC

Bolje da se nije vratio u reprezentaciju

Leo Messi doživio novu frustraciju
Leo Messi doživio novu frustraciju

 

Leo Messi vratio se porazima!

Tako glasi radni naslov izvještaja novog poraza argentinske reprezentacije predvođene ponajboljim igračem na svijetu!

Venezuela je u prijateljskoj utakmici odigranoj u Madridu pobijedila Argentinu rezultatom 3:1.

Strijelci za pobjednika bili su Rondon (6), Murillo (44) i Joseph Martinez (75-11m), pogodak za Argentinu postigao je Lautaro Martinez (59), igrač Intera.

Dugo su trajala medijska nagađanja o tome hoće li se Messi vratiti u reprezentaciju nakon razočaravajućeg nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

  Messi je po povratku iz Rusije izjavio da razmišlja prekinuti karijeru u nacionalom dresu budući da mu je svaki novi nastup značio novu frustraciju.

Svjetsko prvenstvo u Rusiji označeno je kao zadnje na kojemu Messi može nešto osvojiti s reprezentacijom.

Messi cijelu karijeru nosi hipoteka najboljega igrača najbolje momčadi na svijetu, nakon svake utakmice za Argentinu njegovi kritičari uživaju isticati tezu da Messi samo u Barceloni može igrati nogomet s druge planete.

Najveći rival Cristiano Ronaldo stalno provocira da bi volio vidjeti kako bi Messi igrao u nekoj drugoj ligi, nedavno je pozvao Messija da mu se pridruži u Seriji A pa da vidi kako izgleda igrati izvan Španjolske.

Ronaldo je na najvišem nivou igrao u Portugalu, Engleskoj, Španjolskoj i Italiji, portugalsku reprezentaciju doveo je do naslova europskog prvaka.

Messi se vratio u reprezentaciju nakon što je cijela nacija zazivala njegov povratak, dugo je čekao pravi trenutak za povratak i na kraju odabrao utakmicu protiv prosječne Venezuele.

U razdoblju tijekom kojega igra najbolji nogomet u dresu Barceloni, Messi je u nacionalnom dresu opet doživio težak udarac za ego.

Uz Messija samo su trojica igrača (vratar Franco Armani, Nicolas Tagliafico, Gabriel Mercado) bili u Rusiji, Argentina je promijenila momčad, ali nije promijenila navike.

Beskrajno talentirani igrači opet su razočarali navijače, a najviše se razočarao Messi.

Iako nije igrao slabo kao u Rusiji, Messi je očito pogriješio kada je odlučio vratiti se porazima u nacionalnom dresu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.