Ruud van Nistelrooy otišao iz PSV-a kolo prije kraja prvenstva

Srijeda, 24. svibnja 2023. 17:52 Napisao/la  SC
Ruud van Nistelrooy
Ruud van Nistelrooy

 

Ruud van Nistelrooy otišao je iz PSV Eindhovana kolo prije kraja sezone.

Jedan od najboljih napadača u povijesti nizozemskog nogometa nakon sastanka s čelnicima kluba nije dobio podršku koju je očekivao, dogovorio je sporazumni raskid nakon zadnje utakmice protiv AZ Alkmaara, ali se na kraju predomislio i odlučio otići prije zadnje utakmice.

Ove sezone Van Nistelrooy je osvojio Kup i Superkup, kolo prije kraja PSV se nalazi na trećem mjestu s tri boda prednosti pred Ajaxom, AZ Alkmaar je četvrti, Feyenoord je odavno osigurao titulu prvaka, ima 10 bodova prednosti pred PSV-om (42).

PSV-u je u zadnjem kolu dovoljan bod da osigura kvalifikacije za Ligu prvaka.

- PSV žali zbog odluka Van Nistelrooya, zahvalni smo mu za trofeje koje je donio ove sezone. Klub će pokušati izboriti drugo mjesto, napisao je klub na službenoj stranici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.