PEP GUARDIOLA ODLAZI Vlasnik Juventusa ne krije da želi dovesti španjolskog stručnjaka, Andrea Agnelli obično ostvari sve što želi

Subota, 15. veljače 2020. 09:34 Napisao/la  SC

Guardiolin eventualni odlazak ne mora imati izravne veze sa suspenzijom Manchester Cityja koliko može imati veze s izazovima u Juventusu

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Odmah nakon što Nyon u petak objavio da je Manchester City kažnjen 30 mil. eura i da dvije sezone neće smjeti igrati Ligu prvaka, iz Torina je krenula medijska operacija pod radnim nazivom "Pep Guardiola u Juventusu".

Vlasnik Juventusa Andrea Agnelli odavno ne krije da bi jednog dana htio na klupi vidjeti španjolskog stručnjaka, a Agnelli obično ostvari sve što želi.

Guardiola će ne kraju sezone sigurno dobro razmiliti o budućnosti na klupi kluba koji ne smije igrati Ligu prvaka, posebice ako ove sezone ispadne iz iste.

Sudbina menadžera Manchester Cityja umnogome ovisi o ishodima utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida, koji u njegovu profesionalnom i privatnom životu ima posebno mjesto.

U slučaju ispadanja sezona je završila, Liverpool je ove sezone nedostižan u Premierligi.

Znakovi zasićenja ove su sezone očigledni, momčad Manchester Ciyja ne izgleda stabilno kao proteklih sezona, sve upućuje da na Etihadu dolazi vrijeme promjena.

Guardiolin eventualni odlazak ne mora imati izravne veze sa suspenzijom Manchester Cityja koliko može imati veze s izazovima u Juventusu.

Agnelli nije zadovoljan kako svoj posao odrađuje Maurizio Sarri, koji nije dovoljno karizmatičan.

Naravno da Guardiola može birati gdje će nastaviti karijeru.

Ako novac bude presudno utjecao na njegovu odluku, nije tajna da vlasnici PSG-a nemaju limite kada žele nekoga dovesti.

Limite donedavno nisu imali ni čelnici Manchester Cityja koji dolaze iz sličnog arapskog poslovnog miljea kao i vlasnici PSG-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.