Nikica Milenković vodi momčad Olimpije u gradskom derbiju, Milan Mandarić smijenio još jednog trenera

Utorak, 16. lipnja 2020. 12:23 Napisao/la  Igor Vranić

Milenković naslijedio Safeta Hadžića, koji je dobio otkaz nakon domaćeg poraza (0:1) od Celja u prošlom kolu

Dido Milenković
Dido Milenković

Nikica Dido Milenković u srijedu će voditi momčad Olimpije u utakmici 28. kola protiv Brava.

Nekadašnji igrač i direktor Rijeke na klupi je privremeno naslijedio Safeta Hadžića, koji je dobio otkaz nakon domaćeg poraza (0:1) od Celja u prošlom kolu.

Poznato je da Milan Mandarić ima kratki fitilj kada su treneri u pitanju, vlasnik Olimpije odmah je smijenio trenera nakon poraza u derbiju.

Olimpija (53) je vodeća na ljestvici s dva boda prednosti pred Celjem (51), Maribor (49) se približio nakon pobjede protiv Aluminija, Mandarić devet kola prje kraja sezone traži trenera koji će osvojiti titulu prvaka.

Romeo Jozak prometnuo se u glavnog kandidata za novog trenera, spominje se još nekoliko kandidata među kojima je Tomislav Ivković.

Dido Milenković bio je Hadžićev pomoćnik i dobro poznaje momčad, u srijedu ima priliku Mandarića natjerati da još malo promisli...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.