MESSIJEVO PIVO Gianluigi Buffon: Dvije boce su sasvim dovoljne

Petak, 25. prosinca 2020. 16:05 Napisao/la  SC

Povodom Messijeva rekorda jedan poznati proizvođač piva lansirao kolekciju boca u tom broju, svaki vratar koji je primio gol od Messija dobio je na dar pivo

Buffon s bocama broj 514 i 515
Buffon s bocama broj 514 i 515

Leo Messi srušio je svjetski rekord legendardnog Pelea (Santos) po broju pogodaka za isti klub, Messi je postigao 644 pogotka za Barcelonu u karijeri.

Povodom Messijeva rekorda jedan poznati proizvođač piva lansirao je kolekciju boca u tom broju, svaki vratar koji je primio gol od Messija dobio je na dar pivo.

Što veći broj primljenih golova, veći broj pivskih boca!

Darove su primili uglavnom svi najbolji vratari na svijetu među kojima je i vratar Juventusa Gianluigi Buffon.

Legendarni vratar dobio boce s brojevima 514 i 515, što odgovara Messijevim golovima koje je postigao u mečevima Barcelone i Juventusa u grupnoj fazi Lige prvaka 2017. godine.

- Ovo su moja dva mala dara od Messija. Sjećam se ova dva gola jer su mi nanijeli bol, jer je Barcelona pobijedila tada 3:0 protiv nas. Ali ne mogu poreći veličinu Messija i Barcelone, posebno te večeri. Jedina želja koju imam je da se ovim pivama moja kolekcija završi. Ok, Lionel? Dvije boce su sasvim dovoljne, izjavio je Buffon.

Prema mišljenju većine trenutačno najbolji vratar na svijetu, Slovenac Jan Oblak, također je dobio Messijeve pivske boce.

Vratar Atletica pri tome je naglasio da je Messija nemoguće zaustaviti, Messi je uzvratio istom mjerom:

- Zadovoljstvo mi je igrati protiv Oblaka. On je jedan od najboljih na svijetu, a igrati protiv najboljih uvijek je dobro. To vas dodatno motivira da pokušate postići gol, Oblak u svakoj utakmici pokazuje koliko je to teško učiniti, rekao je Messi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.