ZVONIMIR BOBAN Bila je ovo sramota, ovo ne može biti Milan! Ovo neće biti lijep Božić

Nedjelja, 22. prosinca 2019. 16:10 Napisala  Valentina Prokić
Zvonimir Boban
Zvonimir Boban

Odmah poslije katastrofalnog poraza Milana od Atalante reagirao je sportski direktor Milana Zvonimir Boban te istaknuo da je ovo sramota i neprihvatljivo za klub kakav je Milan.

- Bila je ovo sramota, ovo ne može biti Milan. Ne možemo vratiti Berlusconijev Milan u godinu dana ili šest mjeseci, ali moramo napredovati. Protekla dva mjeseca su nikakva i još današnji poraz. Moramo se probuditi i reagirati. Ovo neće biti lijep Božić. Dat ćemo sve od sebe kako bismo iskoristili potencijal koji imamo. Sigurno je da moramo razmisliti o pojačanjima na određenim pozicijama i poboljšanju momčadi. Ova momčad je iznimno mlada, ali to je klupska politika. To ne smije biti izgovor. Želimo odmah biti konkurentni, znamo jako dobro da to ne ide preko noći i da nam je potrebno vrijeme, rekao je Boban.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.