SANREMO

Zlatan Ibrahimović: Čast mi je biti ovdje

Srijeda, 03. ožujka 2021. 10:45 Napisao/la  SC

Ali i vama je čast što me imate ovdje

Zlatan Ibrahimović: Čast mi je biti ovdje

Zlatan Ibrahimović debitirao je kao suvoditelj na glazbenom festivalu u Sanremu.

Na binu je izašao uz taktove narodnjačkog hita Nade Topčagić, nije razočarao stajlingom i nastupom.

Na reveru odijela nosio je srebrnim slovima ispisano svoje ime Ibro, ostavio je upečatljiv dojam u verbalnom nadmetanju s glazbenim redateljem i voditeljem Amadeusom, inače navijačem Intera.

- Čast mi je biti ovdje, ali i vama je čast što me imate ovdje. Obično se osjećam veliko, moćno, ali ovdje se osjećam malim. Ipak se još uvijek osjećam većim i moćnijim od tebe, kazao je Ibrahimović.

Predložio je svoja pravila natjecanja na festivalu:

- U konkurenciji će biti 22 pjevača, 11 protiv 11, inače nije u redu. Budući da ih ima 26, prodajte četiri pjevača, čujem da Liverpool traži igrače. Ako ne, stavite ih u vrt i ja ću ih natjerati da rade. Drugo pravilo odnosi se na pozornicu. Premalena je, stvorena za male ljude poput vas. Trebam površinu od 105 metara sa 68 metara, poput terena na San Siru, rekao je Zlatan.

Gledateljima je poručio sljedeće:

- Nema straha, ne brinite, dok god je Zlatan ovdje, sve će biti u redu. Zlatan’s Festival traje 90 minuta plus odmor. Bio sam najbolji na ovoj pozornici. Ne samo večeras, već za sva vremena, kazao je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.