OSTAO U MILANU

Ibrahimović nije odabrao broj 9

Utorak, 01. rujna 2020. 00:08 Napisao/la  SC

Najavio pohod na titulu prvaka sljedeće sezone

Ibrahimović nije odabrao broj 9

Zlatan Ibrahimović služeno je ostao igrač Milana:

- Kad sam prvi put stigao u Milano, nasmiješio sam se. Nešto što nikada prije nisam radio u svom poslu. Osjećam se kao kod kuće i ne osjećam se kao da me nije bilo. Želim zahvaliti treneru i klubu na povjerenju koje mi daju. Učinili su sve da me zadrže u Milanu. Došao sam ovdje da vratim Milan na njihovu razinu, tamo gdje zaslužuju biti. Činim sve kako bih ostvario ciljeve koje sam zacrtao. Međutim, ne smijemo zaboraviti da nismo ništa osvojili. U mojoj glavi je cilj uvijek nešto osvojiti. Ove sezone moramo biti prvi, kazao je Ibrahimović.

Nije odabrao broj 9 kao što se najavljivalo, na dresu će nositi broj 11 kao nekada:

- Odabrao sam broj 11 jer me navijači Milana znaju s ovim brojem. S brojem 21 nisam se osjećao kao Ibrahimović iz prvog Milana, pa sam tražio da broj 11 da bih se osjećao kao prije, rekao je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.