Zlatan Ibrahimović: Kada kažu da je preteško, da je gotovo nemoguće, osjećam se živim

Petak, 11. prosinca 2020. 21:12 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović neće u nedjelju biti od pomoći suigračima protiv Parme.

Vodeći strijelac Serie A zbog ozljede još uvijek trenira po posebnom režimu.

- Još uvijek nisam spreman objesiti kopačke o klin, nastavit ću dalje sve dok budem mogao raditi ovo što sada radim. Jedino što moram je biti fizički dobar, ostalo će se riješiti samo od sebe, u svom je stilu rekao Zlatan.

Ibrahimović je zadovoljan kako stoje stvari u Milanu ove sezone.

- U nevjerojatnoj smo formi, odlično nam ide. No, moramo imati na umu da još uvijek ništa nismo osvojili, dodao je ovaj nevjerojatan igrač.

I onda zaključio:

- Kada sam prvi put došao u Milan, došao sam u klub koji se borio za naslov prvaka. Kada sam drugi put došao, došao sam u klub kojega sam morao vratiti u vrh, tamo gdje mu je mjesto. E, to je potpuno drugačiji izazov, to je izazov koji mi se dopada, jer kada kažu da je preteško, da je gotovo nemoguće, osjećam se živim, zaključio je Zlatan Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.