Vlasnik Milana rekao što misli o treneru Stefanu Pioliju

Subota, 17. veljače 2024. 11:26 Napisao/la  SC
Gerry Cardinale
Gerry Cardinale

Vlasnik Milana Gerry Cardinale ovako je govorio o budućnosti trenera Stefana Piolija:

- Puno smo se promijenili, treba vremena da se stvori kohezivna ekipa. No, mi rastemo, blizu smo drugog mjesta, a zasluge za to treba odati igračima, stožeru i treneru. Bit ću zadovoljan kada osvojimo Ligu prvaka! Ali nezadovoljstvo u određenoj fazi ne znači nužno otpuštanje trenera. Vjerujem da Pioli radi dobar posao u teškoj situaciji s novom momčadi, nemam namjeru nekoga otpustiti samo da bih nešto promijenio. Sezona je duga, svašta se može dogoditi, vidjet ćemo. Moramo se popraviti u mnogim stvarima, svi, počevši od mene, moraju bolje raditi. Ali ne odustajem, bit ću tu još dugo. Nitko ne želi pobjedu više od mene, kazao je Cardinale.

Vlasnik Milana ovako je prokomentirao medijske spekulacije da prodaje klub saudijskom ivnesticijskom fondu:

- Želim biti kategoričan, informacija je potpuno lažna. Ovdje sam da ostanem dugo, posvećen sam vraćanju Milana na vrh Serie A i Europe, neću stati prije nego što postignem ove rezultate, poručio je Cardinale.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.