Siniša Mihajlović: Inzaghi je prvi prijatelj i to prijateljstvo nikad ne bih riskirao

Četvrtak, 11. veljače 2021. 16:01 Napisao/la  SC
Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

U 22. kolu Serie A u petak će u Bolgoni igrati Bologna i Benevento.

Iz više je to razloga zanimljiva utakmica dviju izjednačenih momčadi s identičnim bodovnim učinkom iz do sada odigranog 21. kola.

Najzanimljivija je po činjenici da je Filippo Inzaghi, bivši trener Bologne, trener Beneventa, ali i zbog toga da su Siniša Mihajlović, sadašnji trener Bologne, i Inzaghi veliki prijatelji.

- Razgovarao sam s Inzaghijem i prije nego me Bologna kontaktirala jer sam to pročitao u novinama i bila je laž. Inzaghi je prvi prijatelj i to prijateljstvo nikad ne bih riskirao. Uostalom, došao je na moju oproštajnu utakmicu iako je dan ranije igrao protiv Liverpoola. To nešto govori, rekao je Mihajlović.

Zanimljivo, Mihajlović je dva puta preuzimao momčad nakon Filippa Inzaghija, prvi put bio je to Milan, nakon toga Bologna.

- Svima se to događa. Oporavio se, ide mu jako dobro, jedva čekam vidjeti ga, zaključio je Mihajlović.

A šta o svemu misli Inzaghi?

- Uvijek mi se drago vratiti u Bolognu, da nije bilo Bologne niti ja danas ne bih bio tu gdje jesam, u ovom su me klubu iznimno primili i poštovali i stekao sam veliko iskustvo – rekao je Pippo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.