Serie A: Milan Badelj strijelac u porazu Fiorentine od Rome, Kalinić igrao

Subota, 21. prosinca 2019. 01:53 Napisala  Valentina Prokić
Milan Badelj (Fiorentina)
Milan Badelj (Fiorentina)

Roma je slavila u Firenci 1:4, a Milan Badelj je zabio svoj prvi gol za Fiorentinu.

Edin Džeko je pogodio za 1:0 u 19. minuti nakon asistencije Zaniola, a već u 22. minuti bilo je 2:0, i to zahvaljujući majstorskom golu Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca s manje od 20 metara.

Fiorentina se nije predala, naprotiv, pa je u 34. smanjila rezultat.

Nakon duge akcije i lošeg pokušaja s ruba šesnaesterca lopta je stigla do usamljenog Badelja, a hrvatski reprezentativac izašao je pred golmana Lopeza i prvi put zabio ove sezone.

Međutim, sve nade Viole u remi srušio je Lorenzo Pellegrini golom s ruba šesnaesterca u 73. minuti nakon dodavanja Džeke.

Pellegrinija je u 86. minuti zamijenio Nikola Kalinić, a točku na i za važna tri boda u borbu za plasman u Ligu prvaka stavio je Zaniolo dvije minute kasnije nakon druge asistencije Džeke na utakmici.

Utakmica 17. kola: Fiorentina - Roma 1:4 (Badelj 34/ Džeko 19, Kolarov 21, Pellegrini 73, Zaniolo 88)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.