Serie A: Mihajlović i Inzaghi prijateljski podijelili bodove u derbiju začelja u Bologni

Petak, 12. veljače 2021. 22:39 Napisao/la  SC
Siniša Mihajlović i Filippo Inzaghi
Siniša Mihajlović i Filippo Inzaghi

U prvoj utakmici 22. kola Serie A nogometaši Bologne i Beneventa odigrali su 1:1.

Nije utakmica Bologne i Beneventa bila zanimljiva samo zbog toga što je bio riječ o ogledu momčadi što se nalaze u susjedstvu na ljestvici i još uvijek strahuju od zone ispadanja, već i zbog toga što na klupama sjede Siniša Mihajlović i Pippo Inzaghi.

Mihajlovića i Inzaghija veže veliko prijateljstvo, Mihajlović to često naglašava, Inzaghi je zaigrao i na njegovoj oproštajnoj utakmici.

Njihovo prijateljstvo nije narušeno niti činjenicom da je dva puta preuzimao momčadi nakon Inzaghijeve smjene, prvi je puta to bilo kada je preuzimao Milan, drugi put upravo kada je dolazio na klupu Bologne.

I zbog svega toga možda je ishod ove utakmice i najpošteniji.

Bologna je u vodstvo došla već u prvoj minuti preko Sansonea, gosti su izjednačili u 60. minuti spretnim i sretnim pogotkom petom Viole.

Utakmica je odigrana u teškim vremenskim uvjetima.

Utakmica 22. kola: Bologna – Benevento 1:1 (Sansone 1/Viola 60).

Poredak: Milan 49 (21), Inter 47 (21), Juventus 42 (20), Roma 40 (21), Lazio 40 (21), Napoli 37 (20)...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.