Serie A: Mateo Kovačić strijelac u utakmici protiv Duje Čopa, Inter pobijedio Cagliari

Ponedjeljak, 23. veljače 2015. 23:49 Napisao/la  SC

Utakmice 24. kola: Cagliari - Inter 1:2, Napoli - Sassuolo 2:0


Mateo Kovačić postigao je vodeći pogodak u pobjedi Intera protiv Cagliarija. Drugi pogodak postigao je Icardi, koji se sa 14 pogodaka izjednačio na vrhu ljestvice strijelaca s Tevezom.

U dvoboju hrvatskih internacionalaca igrači Intera Marcelo Brozović i Mateo Kovačić bili su uspješniji od Duje Čopa, koji je izašao u 55. minuti. Ušao je Longo, koji je u 74. minuti postavio konačni rezultat 1:2.

Napoli je otpor Sassuola slomio u zadnjih pola sata utakmice.


CAGLIARI: Brkić, Dessena, Rossettini, Capuano, Avelar, Donsah, Crisetig (Ceppitelli 71), Conti, Cossu (Joao Pedro 67), M’Poku, Čop (Longo 55)

INTER: Carrizo, Campagnaro, Vidić, Juan Jesus, Santon, Guarin, Medel, Brozović (Hernanes 82), Kovačić (Kuzmanović 90+2), Icardi, Podolski (Dodo 81)

Utakmice 24. kola: Cagliari - Inter 1:2 (Longo 74/Kovačić 47, Icardi 68), Napoli - Sassuolo 2:0 (Zapata 66, Hamsik 70)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.