Ralf Rangnick ipak dolazi u Milan, RB Leipzig imenovao novog direktora za razvoj

Srijeda, 13. svibnja 2020. 19:56 Napisao/la  SC

Rangnick prije nekoliko tjedana potvrdio da je pregovarao s izvršnim direktorom Milana Ivanom Gaizidisom, ali je naglasio da ništa nije dogovorio

Ralf Rangnick
Ralf Rangnick

Ralf Rangnick ipak odlazi u Milan!

Njemački mediji tvrde da se RB Leipzig sprema za njegov odlazak, klub je na mjesto direktora za razvoj postavio Olivera Mintzlaffa.

Prema funkciji Mintzlaff treba raditi isti posao kao Rangnick što je za njemačke medije jasan znak da njemački stručnjak ipak odlazi u Milan.

Rangnick je prije nekoliko tjedana potvrdio da je pregovarao s izvršnim direktorom Milana Ivanom Gaizidisom, ali je naglasio da ništa nije dogovorio.

Potvrdio je da je Gazidisu postavio samo jedan uvjet, u Milanu bi morao imati aposlutnu moć odlučivanja o spotskoj politici.

Takva izjave izazvale su negativne reakcije u klubu, zadnji se oglasio Paolo Maldini.

Klupska legenda takvu izjavu smatra krajnje nekorektnom prema svim stručnjacima koji rade u Milanu, Rangnick omalovažava njihov rad.

Zlatan Ihrahmović također se potrudio da javnost sazna njegov stav, švedski napadač neće produljiti ugvor ako Maldini ode iz kluba.

Ibrahimović je već počeo negodovati nakon što je Zvone Boban dobio otkaz zato što je javno kritizirao Gazidisa zbog pregovora s Rangnickom iza njegovih leđa.

Sportska javnost i posebice navijači Milana, nisu zadovoljni kako Gazidis vodi klub, ali vlasnici Milana stoje iza izvršnog direktora.

Ako Rangnick dođe, ništa više neće biti isto u klubu, ali ni oko kluba.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.