O ČEMU RAZMIŠLJA? Ante Rebić objavio zanimljivu fotografiju

Srijeda, 22. travnja 2020. 19:27 Napisao/la  SC

Milan se do pojave koronavirusa spremao otkupiti njegov ugovor, Eintracht je tražio 40 mil. eura. Milan se nada popustu, ali Rebiću je cijena naglo skočila u nastavku sezone

O ČEMU RAZMIŠLJA? Ante Rebić objavio zanimljivu fotografiju

O čemu razmišlja Ante Rebić?

Društvenim mrežama brzo se proširila fotografija koju je napadač Milana objavio na Instagramu, zamišljeni Rebić sjedi na stablu u šumarku blizu Modrog jezera kod Imotskog...

Rebić se još nije vratio u Milano, pravodobno je otišao iz talijanske regije s donedavno najvišim postotkom zaraženih osoba na kontinentu.

Talijanski klubovi nastoje pronaći optimalnu varijantu nastavka sezone, vrijeme nije saveznik zagovornicima povratka na terene.

Rebić je u nezahvalnoj poziciji, prema ugovoru između Eintracha i Milana do 30. lipnja igrač je talijanskog kluba, a onda ima više mogućnosti.

Prema napucima UEFA-e, ugovor mu se može automatski produžiti do kraja sezone ako se prvenstvo nastavi i ako se klubovi tako dogovore.

Ako Rebić ne želi više igrati za Milan, od 30. lipnja ponovo je na plaći u Eintrachtu, ali nigdje ne smije igrati sve dok traje sezona u Italiji.

Milan se do pojave koronavirusa spremao otkupiti njegov ugovor, Eintracht je tražio 40 mil. eura.

Nakon što je zbog koronavirusa Rebićeva cijena pala tridesetak posto, Milan se nada popustu, ali Rebiću je cijena naglo skočila.

U nastavku sezone Rebić se neočekivano prometnuo u vodećeg napadača Milana, postigao je sedam pogodaka, šest puta bio je strijelac u zadnjih sedam utakmica, izvrsno surađuje sa Zlatanom Ibrahimovićem...

Rebić nema razloga biti zamišljen što se tiče nastavka karijere!

Samo da ne padne sa stabla...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.