Napoli nakon 43 godine slavio kod Palerma, Igor Budan igrao do 69. minute

Nedjelja, 08. siječnja 2012. 22:47 Napisao/la  I. V.

U momčadi Palerma od prve minute zaigrao je riječki internacionalac Igor Budan, prvi put ove sezone

Nogometaši Napolija pobijedili su Palermo rezultatom 3:1. Do gostujuće pobjede Mazzarijevi nogometaši došli su dominantom igrom tijekom cijele utakmice kojoj nisu nedostajala uzbuđenja pred obojicom vratara. Rezultat se zapravo lomio prvih posla sata, kada su obje momčadi propustile nekoliko prilika. Poslije Pandevova pogotka (35), utakmica je praktično riješena. Napoli je jednostavno bolja momčad, koja je početkom drugoga dijela kraja  dvama pogocima otklonila sve dvojbe oko pobjednika.  Inače, bila je to prva pobjeda Napolija na gostovanju kod Palerma nakon 43 godine.

U momčadi Palerma od prve minute zaigrao je riječki internacionalac Igor Budan, prvi put ove sezone. Budan je odmah na početku utakmice propustio veliku priliku, kasnije je dvaput asistirao za prigode suigračima i ukupnim se učinkom uklopio u igru svoje momčadi. U 69. minuti Budana je zamijenio Mehmeti.

 

Utakmica 17. kola Serie A: Palermo – Napoli 1:3 (Miccoli 89/ Pandev 35, Cavani 54, Hamsik 60)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.