Milan čeka odgovor Gianluigija Donnarumme i traži zamjenu za svog vratara

Srijeda, 24. ožujka 2021. 17:09 Napisao/la  SC
Gianluigi Donnarumma
Gianluigi Donnarumma

 Budućnost Gigia Donnarumme u Milanu i dalje je neizvjesna, a navijači su sve više podijeljeni, pa sve polako nalikuje na onu situaciju iz 2017. godine.

Prema izvještaju La Gazzette dello Sport Milan je Donnarummi ponudio novi ugovor vrijedan osam milijuna eura godišnje, što je dva milijuna eura više od dosadašnjeg ugovora, koji istječe u lipnju. 

No, menadžer Mino Raiola traži još malo vremena prije nego odluči o budućnosti svoga klijenta, koji se spominje uz još neke klubove.

No, niti u Milanu nisu u defanzivi, u klubu traže zamjenu za Donnarummu,  Mike Maignan iz Lillea, Juan Musso iz Udinesea i Pierluigi Gollini iz Atalante prvi su na popisu želja. 

Prije četiri godine Donnarumma je produžio ugovor nakon višemjesečnih pregovora i kontroverzi, tada su navijači mladog vratara dočekali s transparentom "Dollarumma".

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.