Mario Mandžukić pregovara s Milanom, pronašli zamjenu za Zlatana Ibrahimovića

Četvrtak, 14. siječnja 2021. 09:34 Napisao/la  SC

Mandžukić je slobodan od ljeta prošle godine, kada je raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Mario Mandžukić karijeru bi trebao nastaviti u dresu Milana ako je suditi prema talijanskim medijima.

Više uglednih talijanskih medija objavili su vijest da su čelnici Milana razgovarali s Mandžukićevim menadžerom, ishod razgovora je bio pozitivan, počeli su završni pregovori oko uvjeta.

Mandžukić je slobodan od ljeta prošle godine, kada je raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom, nije igrao oko 8 mjeseci što 34-godišnjem napadaču može predstavljati problem dok uhvati natjecateljski ritam.

Naravno da su u Milanu svjesni u kakvom je stanju Mandžukić, koji je pet sezona igrao za Juventus, u mandatu Maxa Allegrija bio je stožerni napadač.

Sve se promijenilo u Juventusu nakon dolaska Maurizija Sarrija, Mandžukić je morao otići jer je bivši trener favorizirao Gonzala Higuaina.

Vrijeme je pokazalo da je Sarri pogriješio u mnogo čemu!

Zanimljivo je da bi Mandžukić trebao doći kao alternativa za pet godina starijega Zlatana Ibrahimovića, koji je odigrao samo 6 utakmica u 17 kola, čak 8 utakmica nije igrao zbog ozljeda mišića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.