Mario Mandžukić nije došao u Milan da bi postao pričuva

Srijeda, 20. siječnja 2021. 10:28 Napisao/la  SC

Zlatan je još uvijek zvijer na terenu, ja ću pokušati biti isti. Mislim da ćemo se vrlo dobro slagati, kaže novi napadač Milana

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Mario Mandžukić postao je igrač Milana:

- Postoji više razloga zbog kojih sam odabrao Milan. To je klub bogate povijesti i u potpunosti ispunjava moje ambicije. Klub poput Milana uvijek ima velike ciljeve i ambicije. Navikao sam na to, pa to nije problem, zato igram nogomet. Moja poruka navijačima uvijek je ista: dat ću sve od sebe, rekao je Mandžukić koji je prije potpisa prošao posebna fizička testiranja, 34-godišnji napadač nije dugo igrao:

- Naporno sam radio u posljednje vrijeme kako bih opravdao poziv kluba poput Milana. Nedavno sam puno trenirao, moji bliski suradnici znaju koliko sam truda uložio da budem spreman igrati za trofeje, tako da Milan ne mora brinuti o mojoj kondiciji, naglasio je Mandžukić.

U Milan je došao kao konkurencija Zlatanu Ibrahimoviću i/ili Anti Rebiću, varaju se svi koji misle da je pristao postati pričuva, Mandžukićev karakter ne trpi sporedne uloge bez obzira na konkurenciju:

- Nazvao sam Antu Rebića prije nekoliko dana i rekao mu da dolazim. Pratim Zlatanovu karijeru od malih nogu, sretan sam što sam napokon u istoj momčadi s njim. Oboje smo gladni uspjeha. Zlatan je još uvijek zvijer na terenu, ja ću pokušati biti isti. Mislim da ćemo se vrlo dobro slagati, zaključio je Mandžukić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.